Referat: Slätta SK U - Horndals IF

Slätta SK U - Horndals IF 5-2 (1-1)

Förlust mot serieledarna Slätta med 5-2.
Ett lag som hade 9 raka vinster före denna match med målskillnaden 42-4..
En match som vi genomförde riktigt bra, framför allt i första halvlek där Slätta faktisk blev lite frustrerade.

Press, understöd och inställning funkar återigen bra, precis som förra matchen.
Vi tar också ledningen i 17:e minuten efter att Alik Mamedov blivit fälld i straffområdet.
Efterförljande straff satte han säkert i mål.
3 minuter senare kvitterar Slätta på ett slumpskott lång utifrån där det blev retur på.

Gedigen insats i första alltså, där Slätta åtminstone fick lite mer att tänka på än vanligt.

Vi står upp på ett bra sätt även inledningsvis av andra halvleken.
I 65:e minuten gör de 2-1 för att 2 minuter senare göra 3-1. Då gick luften och orken ur oss och de började ta över spelet mer och mer. 4-1 & 5-1 kommer också som ett brev på posten.

Noterbart att flertalet av Slättas mål kom till på långskott, då vår backlinje gjorde det svårt för dem att ta sig igenom.
Ett av deras mål var t.ex. menat som ett inlägg, men de fick felträff och bollen gick över vår målvakt...

Vi jämnade iallafall ut siffrorna innan slutsignalen ljöd, på frispark slagen av Magnus Sjöström.
Domaren tolkade dock detta som självmål trots att Thomas Karlsson-Mård också var inne och stimmade framför mål med sina lemmar...

Skönt att vi avslutade med 2 bra matcher innan sommaruppehållet, där vi fick bevisa att vi verkligen kan spela fotboll.